četrtek, 10. januar 2008

Ena noč in spet si v kleti


Tu in tam vsi odpiramo ventile. S tem ne mislim ventilov na mašinah, temveč govorim o ventilih, s katerimi pridno tesnimo vse morebitne gone in nagone, za katere je bolje, da ostanejo tam kjer so. Daleč stran od možganov, morda nekje v peti ali pa v nohtu na nožnem mezincu.

In potem jih včasih brez kakršnihkoli zadržkov, brez podstavljanja lavorjev in tesnenja s cunjami, odpremo. In zgodi se ...

>>>>>fwd

Noč je še mlada, stoječ pred ogledalom looking like a million dolar, še zadnjič utripneš s trepalnicami, nekje v ozadju Aretha in Lauryn Hill in "... girl you hold the power ...". Svet je lep, kruhovci populjeni, polna optimizma sedeš v avto in ob spremljavi Teddybears priplešeš v mesto.

>>>>> fwd

Na mizi je precej praznih kozarcev, tri steklenice vina, nazdravljaš že s četro tekilo, vonj po parfumu izrine vonj po cigaretih, objemaš neznance, prijateljem in bivšim fantom govoriš da jih ljubiš, nekje vmes popolni neznanki poveš, da če bi bila fant, bi jo najverjetneje osvajala in nato plešeš.

>>>>> fwd

Slabo ti je, vse se vrti pod nogami. "Kozarec vode prosim."

>>>>>fwd

Objemaš fanta, ki lepo diši in se mehko poljublja. Ko se obrne stran, mu pobegneš.

>>>>> fwd

Na zadnjem sedežu taksija nepremično zreš skozi okno in razmišljaš o tem, kako patetična si, kako bi morala pri teh letih narediti to in to in to ... Ah, jutri je nov dan.

>>>>>fwd

Zbudiš se sredi dneva, glava leži poleg tebe in nekje v ozadju zvoni telefon. Tla so mokra, niti sanja se ti ne zakaj, oblekice in nakit za milijon dolarjev so razmetani po predsobi. Na blazini leži telefon, na ekranu odseva poslano sporočilo: "Pusti me na miru, ok?"

In potem samo še maček in maček in maček. In popravci in popravci in popravci.

>>>>>fwd

Dva tedna sta mimo, v opomin sami sebi si na steno pisarne prilepiš karto tistega večera.

Tokrat pa res zadnjič.

15 komentarjev:

Anonimni pravi ...

najboljše pa je, da je naslov prejšnjega posta "No more drama " :D

Lenčula pravi ...

A'š spet pametna.:)

bellyman pravi ...

Najboljše pa je, da je naslov prejšnjega posta "No more drama" :-D

Spiko pravi ...

Hehe, Alenka, a si to ti namerno objavila ravno za objavo, "No more drama" ;)?

#_# pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

tri proti ena tamala ;) dolžna si nam rundo :D

Lenčula pravi ...

KRETENI.:)

Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

we love you too ;)

Lenčula pravi ...

Vem.

Osebi,ki pridno piše in briše svoje komente pa sporočam, da naj tega ne počne več, ker potem zgleda kot da je moj post zelo komentiran in potem mi bo Silvij spet fouš in bo spet prekinil vse stike z menoj.

bellyman pravi ...

Grrrrrrrrrrrrr!

Master Obi Van pravi ...

a se ne slis to nekam bizzarno "Zbudiš se sredi dneva, glava leži poleg tebe in nekje v ozadju zvoni telefon.". Kera glava?

Mogoce ti je Don Vito Corleone pristavil kaksno glavo v pojstelco ;))

Lenčula pravi ...

@Obi Van: Hahahahaha. Kul koment. Ne, ne, z glavo je mišljena moja mačkasta glava,ki leži poleg mene na blazini, ker preveč boli, da ne bo zamenjave za kakšno drugo glavo, recimo od fanta, konja, itd...

Anonimni pravi ...

hej lenčula, a bomo dans kej odpiral ventile :D ni sicer treba da po opisanem postopku, ampak bo pa perfekten dan za to ;)

bellyman pravi ...

Danes No more drama party v Drami!