ponedeljek, 28. julij 2008

Delo v temi part II. ali CSI L.A.


In seveda se je ponudil v USA tudi odgovor na najbol zignorirani post letošnjega poletja z naslovom Delo v temi. In me ubil. Odgovor namreč.

S Švedinjo Elise sva skoraj demonstrativno skočili iz vlakca, ki je 3 km/h vozil po studiih Universal in skrbel, da je nam trem in 58 članski skupini upokojencev iz Švice, ki so med vožnjo peli narodne pesmi in slikali vse kar se je premikalo po studiih (tudi vrtnarje in Fed Ex uslužbence), ker nikoli ne veš kdo je zvezda in kdo ne, prijetno pihljalo.

Vodič, ki je vso vožnjo govoril vice in sem ga zaradi tega imela namen tudi udariti, je iztegnil roko, usmeril prst v velikanski studio in rekel:" Tukaj snemajo CSI Las Vegas."

Z Elise sva nemo obsedeli in medtem, ko so vsi slikali popolnoma brezvezno fasado velikanskega studija, da ne rečem laboratorija laži, skušali zaobjeti dimenzijo te strašanske prevare. Barabe hudičeve. CSI Las Vegas my ass. Zdaj je jasno zakaj ne dvignejo rolet, ker ko bi jih, bi se najbrž zazrli v hrib na katerem piše Hollywood in morje, ne enega ne drugega pa v Vegasu ni. In seveda delajo zato tudi ponoči, ker če bi se zadeva dogajala podnevi, bi jih spet ujeli na laži, ker bi recimo butnili ob kakšnega modela u kopalkah, teh pa v Vegasu tudi ni, razen, če so preostalo garderobo zagemblali. In obdržali samo hotelsko brisačko.

Takoj zatem, ko sva žalost utopili v velikanskih sladoledih, sva se odločili, da CSI L.A., ker sedaj, ko vemo kje se zadeva zares odvija, je najbolje, da rečemo bobu bob in se nehamo tukaj nekaj zmišljevati z nekimi CSI Las Vegas, enostavno bojkotirava in k temu dejanju pozoveva tudi vse ostale, ki so bili na podoben način opeharjeni kot midve.

Las Vegas ja, my ass. Prevaranti.

Ni komentarjev: