torek, 20. marec 2007

Sneg je ubil vse zvončke



"Draga zima,

letos se tekom svojega letnega časa nisi ravno izprsila, zato je bilo tvojih letošnjih 5 minut najlepših na celem svetu. Ne vem pa kaj si nam želela, odnosno nam sporočaš že dva dni. V principu mi je vseeno, namreč jaz ti od srca sporočam sledeče: - Stick this lovely snow of yours up your a**!!!"

10 komentarjev:

Unknown pravi ...

Ej, ej, kva je uniču, sneg je zakon. Je blo dons ful svetlo, do sedmih sploh nismo mel luči pržgane u bajt. No ja, pa sej tko ni blo štroma u Bevkah cel dan. Da o internetu ne govorim, k je počas metov bite na ekran, d sm mislu, da grejo skupaj z unimi bajsastimi snežinkami. Zakaj sem na blogu? Ker sem bil dva dni brez neta, se jezil na vse pod imenom siol, pol sm pa pršu za kišto, pa evo, mmmm kva čm pa še pogledat... No sneg je vredu pa tut če ga mal kasnej natrese, takrat je vse drugač, pa mal bol počas. Pa če zamudiš u službo ti ne rečejo, tole se bo pa mogl nehat, ampak a vas je zamedl, ja pi..a vam m, udru sm se. Ajde

Lenčula pravi ...

Ej sosed ;)....tole bom rekla: "Kuga t'ni jasn?"

Es :).

Petra pravi ...

Matr si ti sitna! Grozljivka! A ni tko, da ne maraš poletja, ker je takrat prevroče in ni šole? V glavnem, dejmo se kaj dobit, my life is so boring without you!!!

Lenčula pravi ...

Bejbaaaaaaaaaaaa.

Juhuuuuuuuuuu.Itak gremo v petek u gledališče z ekipo. Drugače pa madoniš sej sem res ful sitnoš, sam poletje pa res sucks.

Zima sicer ne. Samo sneg v marcu pa definitivno.

Petra pravi ...

Super, petek bo best. Glede poletja se pa ne strinjam, ker je to čas, ko greš lahko na morje in živiš in spiš zunaj in ni treba nositi oblek. Letos smo se neki menle samo punce za kak podaljšan vikend. Greš zraven?

Lenčula pravi ...

Absolutamente!

bellyman pravi ...

Kolikor mi je znano, draga Alenka, se vsa tvoja moška družba non-stop pritožuje, da ama nikoli ne pripelješ s sabo kakšnega dekleta! In tukaj zdej berem, da boš šla na nek babji vikend, ne da bi s seboj peljala vso to možatost, ki se druži okrog tebe???? Sebična si! Daj fantom mal veselja!

Lenčula pravi ...

Hmmmmmm.....ej tkole bom rekla...več v mejlu..

Anonimni pravi ...

sebičnica ki samo obljublja :)

Dzoni Wajsmiler pravi ...

Hmm, nisem dobil mejla...