ponedeljek, 26. maj 2008

Fantastiš dan



Za fantastiš dan je potrebno zjutraj recimo tole:

1. Tačke sem lahko po dolgem času obula v svoje nove ultrastajliš peep toe čeveljce (aja, za bejbe, balerinke so out, peep toe so in, več o tem v enem izmed naslednjih postov) brez nogavic but ofcourse in ultra poletno majico, ki se je valjala v omari zadnja dva meseca in sem jo s solzami v očeh enkrat na teden pobožala in ji obljubila, da jo kmalu peljem na sonce. Et voila.

2. V avtu vklopim radio in iz zvočnikov nekje ob gležnjih, se zaderejo Jane's Addiction in daleč najbolšejši komad na svetu "Been caught stealing", ki me je spremljal vse do parkirišča pred faksom. Poleg sem seveda pela na ves glas in se gladko požvižgala na začudene poglede ljudi na semaforjih.

Luv it.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

aaaaaaaaaaaaaah, čist razumem... pol pa še oblečeš kopalke, muzko na glas, gas do daske, pa se odpelješ na morje pa si zmagal...

i love summer!!! ((dokler ne bo prevroče ;) ))

Lenčula pravi ...

@Muki:Kopalke zaradi katerih se na pol gola esa lepi na zic od avta - noup.
Muzka na glas - edino pravilno in odlično še posebej, če so to Teddybearsi ali pa recimo Nofx ali pa recimo Elemental ali pa recimo Amy ali pa recimo Mark Ronson ali pa Đamirko. Mljask. Aja in Jane's Addiction batefkors.
Morje - mhm.
Poletje - samo dokler se ne skuriš zaradi vročine ali zmrzneš zaradi ACja.

Anonimni pravi ...

sej pod kopalkami je brisača, da pol k skočiš mal zaplavat pa greš naprej kruat da niso zici mokri.. dooooh ;)

Lenčula pravi ...

@Muki:OK.(blush)