petek, 12. januar 2007

Babje fešte


Na sliki so bejbe. Ja, tiste taprave. Moj sodelavec pravi, da vidi samo veliko dlesni. Če so pravilno obarvane, to vsaj pomeni, da smo zdrave. In bejbe so šle na disko party No.II, ker je prvi disko party tako dobro uspel. Na enki sva z Muki plesali celo noč brez premora, s samo enim krajšim tekilskim postankom. Številka dve je bila zategadelj absolutni must go.

Štart je bil pri Evi in Mateji. Pri parkiranju pred njunim blokom, sem krepko obdelala avto neznanega soseda, vsak tresk pa sta Petra in Muki spremljali s huronskim smehom in poskoki. Kako babje a ne, kao ne zna parkirat bočno, kura. Po avtomobilskem reshapu smo popokale vso pijačo in jo v dotični vreči odvlekle do Eve in Mateje, poudarek na odvlekle. Mljask. Vino je bilo odlično. Bljak. Šampanjec ne toliko. Potem še malo piva. Bier nach wein trinkt nuer Schwein. In potem še nekaj refoška. Mikser. Pametna dekleta so se držala samo vina in seveda mene med njimi ni bilo.

Potem smo čvekale in čvekale in opravljale in se noro režale in se seveda slikale. Mateja in Eva sta pokazali mega video, kjer sta z velikim trudom in v podkotnem stanju, Omarja Naberja in njegovo pesem Stop, skušali približati gluhim. Približati zato, ker bi bil tak prikaz Omarjeve pesmi najverjetneje zelo dobro sprejet v kakšni gothic/dark/suicidalno metalski skupini gluhih, med preostalimi gluhimi, pa bi Omar Naber po takem prikazu, najverjetneje ostal zelo nerazumeljen slovenski pevec. Torej Omar goes gothic za gluhe by Eva in Mateja.

V avtu do Cvetličarne smo nato odpele nekaj pesmi in do konca izpraznile steklenico refoška. Very srednješolsko. Toda v srednji smo pili grajca. Grajsko črno. S Tatjano sva imeli izdelan celo poseben protokol. Imenovala ga bom, "Midve greva danes na ples" protokol. Pred pitjem je bila tako obvezna celodnevna inkubacija svežega grajca na 30 stopinjah v nahrbtniku in potem lahen tek z nahrbtnikom na ramenih od Viča do Knafla, kjer je grajc v nahrbtniku postal gaziran, gazirano pijačo sva s Tatjano nato v Knaflu, na kakšni polulani klopci, v dveh minutah na dušek izpraznili. Potem sva šli na bežigrajski ples in ves večer slemali. Bili sva kul. Obe vsa imeli majice na kapuco z velikim Champion napisom čez prsa in nizke ponaredke čaksov. Zakaj v tistem času nisva imeli nobenega fanta, pa je več kot razvidno iz teksta.

No pa da se vrnem k disko večeru. Številka dve je bilo veliko razočaranje. Na pol prazna dvorana in v njej zelo veliko fantov, kar je bil najprej velik juhuuuuuuu.Problem je bil samo ta, da se fantje niso hoteli spogledovati, kljub temu, da smo na ples peljale najbol hot cunjice in se obleščičile od pet do ušes. Brezveze. Najbrž so vsi gayi. In res so bili. Svoje ozke bokce tesno ovite v D&G hlače in depilirane prsi utripajoče pod prosojnimi belimi majčkami, so usklajeno vrteli v melodijah 60 in 70 ih. Polovico punc se je nato zato, ker ni bilo vina in fantov in ker je bilo vse prazno in hladno in brezvezno, odpravilo na ples v Orto bar. Muki in jaz sva vstrajali. Glasba je bila OK. Pete so podrsavale ob lepljiv tapison in bilo je veselo. Na fante v Cvetličarni sva pozabili in se odločili, da bova v letu 2007 postali samurajki. In sva plesali in plesali. Plesal pa je tudi fant z usnjeno čepico in prihajal vse bliže in bliže in na koncu smo plesali skupaj in potem je Muki izginila in ni minila minuta, ko je fant pričel z menoj ravnati kot z nončaki. Vrtel me je okrog ramen, bokov, vratu, stegen, no gležnejv ne, skratka vrtel in vrtel in vrtel. In vrtelo se je in vrtelo in vrtelo in vrtelo....THE END.

In ne, usnjenočepični fant ni bil ne moj ne Mukiin spremljevalec tistega večera in ne, tudi nobeden izmed preostalih fantov ni sedel tisti večer v Škodo. Z Muki sva po vrteči epizodi počasi in poševno odsvaljkali najini esi do Šiške in tako sem zaključila z žuri za leto 2006.

Novo leto sem preživela v družbi enke (Tac), dvojke (Runo), mami in Almodovarja. Bilo je lepo.

4 komentarji:

Unknown pravi ...

Luštna slikca :P. Alenka, zakaj ne povabiš tud k smo mi na obisku vseh teh bejb ;)? A se nismo zadnjič pogovarjal, da ne bomo bli sebični :))).

Lenčula pravi ...

Ne vem, če vas bom lahko delila.

Itak sem jih pa vse povabila na mojo naslednjo fešto. Sam potem se boste morali lepo obnašat!

Anonimni pravi ...

sva tud že pri njih nardila reklamo, da mava ful fejst kolege :D

ps: muki je med plesom zginla neznano kam, ker je tipček brihtno vrtel obe kt vrtavki, pol je pa to probu še naekrat, pa ene (le kere) ni ujel in je pristala skor na odru (vsaj z glavo...)

Anonimni pravi ...

Oj, Alenka, a tkole zurersko ti prezivljas zadnje case? Si te cist predstavljam z vso pijaco, ki ste jo vlekle in srednjesolsko popivanje s tatjano. Kdaj pade povabilce za ogled tvojega stanovanja? Pa Bozo, je kaj priden?
Ps: zdej mam tudi jaz mrcino, sem ga vzela iz zavetisca Horjul... je vecji od bozota