četrtek, 20. december 2007

Hepi berzdaj Lenčula

(pojte)
"Hepi berzdaj tu ju, hepi berzdaj tu ju, hepi berzdaj, hepi berzdaj, hepi berzdaj tu ju!"
(ko zaključite s petjem, zaploskajte in naredite poskakujoč, en krog po prostoru, kjer se nahajate)


Google analytics pravi, da ga je v tem času obiskalo 1202 ljudi, od tega se jih je pridno vračalo brati moje kozlarije 952. Na teden je blog obiskalo od 150 - 200 ljudi, dnevno, pa od 20 - 50. Daleč najvišja obiskanost bloga je bila v avgustu in septembru, ko je bil lansiran tudi najbol komentirani post (Pet esov in njihovi morski pripetljaji), zaradi katerega je Silvij ljubosumno, za nekaj časa prekinil z menoj vse stike.

Avtorica bloga je v tem letu vsaj enkrat spremenila stil pisanja (vsaj tako rada misli), se samo enkrat semi pošteno razkurila in cenzurirala 2 komenta. S svojim blogom, se ni vključevala v blogerske agregata, kakor tudi bloga nikjer ni oglaševala ali se z njim fočkala po popularnih blogih.

Za sooblikovanje bloga, pa so krivi tudi našteti, ki jih ob tej priložnosti naprošam, da si podarijo kos torte in lubčka in rožo: Silvij mi luv, Petra esa esasta, Mukojzel, Tančula, jošketa Kos, Drejči, Jurij, Domc aka anonymus, Andrejc, Sime aka Sosed, Trajkova aka Tatjana in Tjašonka, občasno se je javljal tudi Kolšk aka Digital Sarma, aja in še moja mami.

In še to. Po enem letu ugotavljam, da sem z njim hudičevo zadovoljna.

9 komentarjev:

bellyman pravi ...

Vse najboljše! Sem odpel, kot si želela (v mislih), skakal pa nisem, ker bi blo pa že čist tu mač :-D

Rad te berem! Tudi govoril bom še kdaj s teboj, saj sem prebolel število komentarjev. Izračunal sem, da je vsak drugi komentar itak tvoj :-P

Upravičeno si ponosna!

Dzoni Wajsmiler pravi ...

Bravo!

Lenčula pravi ...

@Silvij: Tenk ju.

Tudi če je vsak drug koment moj, jih je še vedno 2873465789346x več, kot v celem letu na tvojem blogu ha, ha, da veš.:-P

@Kos: Tenk ju. Zdaj pa še ti v akcijo!

Anonimni pravi ...

Čestitke in hvala, da si me uvrstila tako visoko na listo zahval... Drugače si pa pozabila omenit, da je avtorica v tem času uporabila veliko preveč vejic, kot bi bilo potrebno :) Keep on!

Tjaša N. pravi ...

Cmok, cmok, cmok, dragi blog, ki slišiš na ime "Lenčula" in vse najboljše, ob tej priložnosti pa še vesele praznike in srečno novo leto. Pa ostani tako zanimiv in berljiv (no, slovnico lahko občasno izboljšaš) in obljubljam, da se boš obdržal na mojih Zaznamkih tudi v letu 2008, čeprav me tvoja lastnica postavlja na zadnje mesto med zahvalami... ;) Cmok.

Lenčula pravi ...

O moje bejbe. Strašno tole z vejevjem. Priznavam danes tukaj in zdaj, da imam grozljive težave z vejicami, čeprav sem si slovnična pravila že velikokrat prebrala in jih tu in tam še vedno rada preverim. Se opravičujem in seveda bom s šolanjem nadaljevala, morda si najdem inštruktorja. Me pa veseli, da vaju vsaj moje nakladanje ne pušča mlačnih.
Juhej in slovnica it is v letu 2008!

@Tjaša:Vsa mesta so enakovredna in pika.

Anonimni pravi ...

z malce zamude še en heeeeeeeepi brzdej od mene, pojem medtem ko puišem s svojim novim seksi glasom ob spremljavi glasne muzke, da se čim manj slišim ;) skakanje bom pa pustila do jutr da ga bom mela namest jutranje telovadbe, da se mi mogoče co rata za rač. vsest pa kaj narest :S

anyway, blogič raste kot se spodobi, obisk zaviden, za le tretje mesto na listi zahval se bova pa še pomenle :P za rojstnodnevno darilo blogu mu pa podarjam mesto v mojmu stalnemu sessionu, tako da ne bom zamudila več niti enega psota, po možnosti pa tudi komentarja ne ;)

hepiiiiiiiiiiii brzdej :***

Spiko pravi ...

Gratz, Alenka && Njen Blog

Lepo vas je imeti, z vami biti,
te prebrati && s tabo klepetati.

Predpisane čestitke prenaporne, saj oči niso najbolj spočite, a praznujmo malo skupaj, vseeno, da.

Srečno, piši dobro kot dosedaj še naprej - in bodi vsaj tok kul kot dosedaj, še naslednja leta.

Lenčula pravi ...

@Muki: Kot že enkrat omenjeno, vrstnega reda ni! Vsi ste enakovredni, če pa obstaja način naštevanja kjer je vse zapisano eno na drugem pa mi ga prosim pokaži!Esa.

@Spiko:Tenk ju veri mač :),ti pa tudi ustvari nekaj za mojo blogrollo.